Belastingadvies voor ondernemers in regio Maarssen

De ervaren belastingadviseurs van Belastingconsulenten Donselaar cs uit Maarssen werken voor zelfstandigen, het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepen. Wij kunnen u ondersteunen met verschillende soorten administraties, aangiften en contracten. Hier leest u meer over onze werkwijze en ons dienstenaanbod. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken wij samen met u of we de juiste partner zijn voor u. In dit gesprek kunt u uw verwachtingen kenbaar maken en zullen wij u vertellen wat u van Belastingconsulenten Donselaar cs kunt verwachten. Uw bedrijf is ook ons belang. Een persoonlijke benadering en een open en eerlijke communicatie vinden wij daarom zeer belangrijk.

Financiële administratie

Vanuit ons kantoor verzorgen wij uw administratie, doen wij uw btw-aangifte en zorgen we voor een periodiek financieel overzicht, zodat u weet hoe de zaken ervoor staan. Regelmatig zal er ook contact zijn tussen u en ons kantoor in Maarssen.

Loonadministratie

Wij kunnen ook uw loonadministratie verzorgen, zodat u ook hier geen of nauwelijks nog werkzaamheden heeft. Wij verzorgen loonadministraties voor bedrijven met enkele personeelsleden, maar ook grotere personeelsbestanden zijn bij Belastingconsulenten Donselaar cs in goede handen.

Financieringsinformatie

Niet altijd zijn er voldoende liquide middelen om in de bedrijfsbehoefte te voorzien, zeker in tijden van groeiende omzetten en/of oplopend voorraadniveau. De weg naar de banken is ons bekend en wij zullen u dan ook waar mogelijk bijstaan bij het aanvragen van financiering.

Fiscale aangifte

Voor zowel de btw- en loonbelastingaangifte als uw persoonlijke aangifte inkomstenbelasting zijn er in de fiscale wetgeving vele mogelijkheden die u belasting helpen besparen. Onze belastingadviseurs zijn altijd op zoek naar deze mogelijkheden en passen ze veelvuldig toe. Zo laten wij deze wetgeving optimaal in uw voordeel werken.

Op zoek naar betrouwbaar belastingadvies als ondernemer in regio Maarssen? Neem contact op met Belastingconsulenten Donselaar cs.

Neem contact op