Uw particuliere belastingconsulent in Maarssen

Het inleveren van belastingaangiften, bijhouden van fiscale administratie en indienen van bezwaarschriften; Belastingconsulenten Donselaar cs verzorgt het graag voor u. Dankzij onze uitgebreide ervaring en up-to-date kennis kunt u met een gerust hart vertrouwen op ons onafhankelijke belastingadvies. Hieronder leest u precies wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Aangiften

1 mei is een datum die bij veel mensen bekend en berucht is. Dit is de datum waarop uw aangifte bij de belastingdienst ingeleverd moet zijn. Voor veel mensen betekent dit stress; voor ons is het een routine. Wij kunnen ons beroepen op de ruime ervaring, kennis en kunde die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. En door goede en betrouwbare software kunnen wij uw aangifte op een snelle manier berekenen en aanbieden. Tegenwoordig wordt er digitaal aangifte gedaan. Ook Belastingconsulenten Donselaar cs heeft de autorisaties en de software om dit zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. Het maakt hierbij niets uit welke soort aangifte er gedaan moet worden.

Ook kunnen wij zorgen voor een uitstelregeling, indien u niet voor 1 mei de juiste gegevens tot uw beschikking heeft.

Bezwaarschriften

Indien u denkt onterecht een (te hoge) belastingaanslag te hebben ontvangen, kunnen wij voor u een bezwaarschrift indienen.
Ook kunnen wij nog tot een aantal jaren terug een bezwaar indienen of een aangifte indienen indien u teveel belasting betaald zou hebben over een bepaalde periode. Als belastingconsulent voor particulieren kunnen wij u hierover adviseren.

VT-formulieren

Een VT-formulier is een formulier voor Voorlopige Teruggave. Dit is gunstig voor mensen die recht hebben op een flink bedrag, zoals bij de hypotheekrenteaftrek. Wanneer u recht heeft op een Voorlopige Teruggave, betekend dit dat u een deel maandelijks terug ontvangt. Dit is gunstig voor uw maandelijkse kosten. Ook wij helpen u mee dit VT-formulier in te dienen.

Erfbelastingaangiften

Bent u erfgenaam? Dan moet u mogelijk erfbelasting betalen. Als de belastingdienst verwacht dat u deze belasting moet betalen, ontvangt u of een van de andere erfgenamen het aangifteformulier erfbelasting. Belastingconsulenten Donselaar cs uit Maarssen kan dit voor u verzorgen.

Privé-administraties

Soms zijn er mensen die niet geheel zelfstandig hun privé-administratie kunnen doen. Onze belastingadviseurs kunnen hulp bieden wanneer u of uw familieleden door omstandigheden niet meer in staat zijn om zelfstandig betalingen te doen. Wij kunnen als uw gemachtigde uw zaken behartigen.

Netwerken

Naast onze werkzaamheden op het gebied van belastingen hebben wij ook onze netwerken. Zo hebben wij connecties met een notariskantoor, advocatenkantoor en een bewindvoerder en kunnen wij u doorverwijzen, indien nodig.

Wilt u Belastingconsulenten Donselaar cs inschakelen als particulier in regio Maarssen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op